Projecten

Asset
GOOD 40,32%
Beheer
Gebruik

REAL I.S. Distributiecentrum 9

Het moderne Distributiecentrum met aangrenzende kantoorgebouw aan de Wolgaweg 21 heeft gezamenlijk een oppervlakte van ca. 732 m2 kantoorgedeelte en 4.553 m2 bedrijfshal.

De locatie ligt direct aan de A15 in Rotterdam-Europoort, centraal tussen de Waalhaven en de Maasvlakte. Het kantoorgebouw is voorzien van een kantoorgebouw met verdieping en de bedrijfshal is voorzien van een mezzanine vloer. Het terrein bestaat een gedeelte uit een parkeervoorziening voor de gebouwgebruikers en het andere gedeelte uit laad en los gebied met parkeerplaatsen voor vrachtwagens.

DHG heeft een gebiedsontwikkeling gerealiseerd van circa. 115.000 m2 aan distributiecentrums en is verkocht aan de Duitse vastgoedvermogensbeheerder REAL I.S.

Gebruiker Wolgaweg 21:

De gebouwgebruiker is A-Bird part of Boels.

A-Bird slaat al zijn materieel op in de bedrijfshal gevestigd in Europoort Rotterdam. Het gebouw is voorzien van materieel, zoals Tijdelijke licht-, lucht- of stroomvoorzieningen, aggregaten, compressoren, PBM's, etc.  voor bouwplaatsen. Er zijn ook opslagruimtes voor gereedschap, hef- en hijsmaterialen en lasmachines. Er bevinden op locatie materieel van allerlei verschillende groters.