Projecten

Asset
GOOD 41,99%
Beheer
Gebruik

Real Invest Europa Distributiecentrum 5 & 6

Het moderne Distributiecentrum met aangrenzende kantoorgebouw aan de Wolgaweg 11 en 13 heeft gezamenlijk een oppervlakte van ca. 740 m2 kantoorgedeelte en 26.545 m2 bedrijfshal.

De locatie ligt direct aan de A15 in Rotterdam-Europoort, centraal tussen de Waalhaven en de Maasvlakte. Het kantoorgebouw is voorzien van een kantoorgebouw met verdieping en de bedrijfshal is voorzien van een mezzanine vloer. Het terrein bestaat een gedeelte uit een parkeervoorziening voor de gebouwgebruikers en het andere gedeelte uit laad en los gebied met parkeerplaatsen voor vrachtwagens.

DHG heeft een gebiedsontwikkeling gerealiseerd van circa. 115.000 m2 aan distributiecentrums en is verkocht aan de Duitse vastgoedvermogensbeheerder REAL I.S.

Gebruiker Wolgaweg 11:

De gebouwgebruiker is Yamato Europe

Yamato Europe is een specialist in het transporten van goederen richting Europa of Azië. Het bedrijf helpt andere bedrijven om toegang te krijgen tot Europese en Aziatische klanten. De diensten van Yamato Europe omvat, logistiek, supply chain management, douna transport & advies, warehousing, pick & pack, etc.

Gebruiker Wolgaweg 13 (gedeelte):

De gebouwgebruiker is Estron-Group.

Estron-Group is een nationale en internationale speler in de logistieke markt. De distributiecentrum in Rotterdam Europoort verzameld en transport verschillende goederen, zoals:
- Transport onderdelen;
- Scheep- & Ferry onderdelen;
- Etc.

De kantoorgedeelte van het gebouw is niet operationeel door Estron-Group. Doordat Estron-Group in totaal 4 distributiecentrums huren zijn de bezitting van 3 kantoorgedeeltes voldoende voor hun dagelijkse operatie. Bij eventuele uitbreiding kan het kantoorgedeelte in aanmerking komen voor verhuur.