Projecten

Asset
GOOD 41,07%
Beheer
Gebruik

Real Invest Europa Distributiecentrum 3 & 4

Het moderne Distributiecentrum met aangrenzende kantoorgebouw aan de Wolgaweg 7 en 9 heeft gezamenlijk een oppervlakte van ca. 877 m2 kantoorgedeelte en 25.674 m2 bedrijfshal.

De locatie ligt direct aan de A15 in Rotterdam-Europoort, centraal tussen de Waalhaven en de Maasvlakte. Het kantoorgebouw is voorzien van een kantoorgebouw met verdieping en de bedrijfshal is voorzien van een mezzanine vloer. Het terrein bestaat een gedeelte uit een parkeervoorziening voor de gebouwgebruikers en het andere gedeelte uit laad en los gebied met parkeerplaatsen voor vrachtwagens.

DHG heeft een gebiedsontwikkeling gerealiseerd van circa. 115.000 m2 aan distributiecentrums en is verkocht aan de Duitse vastgoedvermogensbeheerder REAL I.S.

Gebruiker Wolgaweg 7:

De gebouwgebruiker is D.V.R. Group

D.V.R. is een specialist in het opslaan en transporten van gevaarlijke goederen. Binnen de organisatie zijn er verschillende teams van specialisten die verantwoordelijk zijn voor verschillende gevaarlijke goederen. De Distributiecentrum zijn voorzien van alle modernste facilitaire technieken en beveiliging om de opslag van gevaarlijke goederen en chemicaliën correct op te slaan.

Gebruiker Wolgaweg 9:

De gebouwgebruiker is Estron-Group.

Estron-Group is een nationale en internationale speler in de logistieke markt. De distributiecentrum in Rotterdam Europoort verzameld en transport verschillende goederen, zoals:
- Transport onderdelen;
- Scheep- & Ferry onderdelen;
- Etc.