Projecten

Project
EXCELLENT 75,32%

NH Amsterdam RAI Hotel

De skyline van de Amsterdamse Zuidas is in 2019/2020 verrijkt met het iconische nhow Amsterdam RAI hotel. Met 650 kamers is nhow Amsterdam RAI het grootste hotel van de Benelux.
 
Door baanbrekend design, een onderscheidende programmering en state-of-the-art faciliteiten is een verblijf in nhow een unieke beleving. Na nhow Milaan, nhow Berlijn, nhow Rotterdam en de bekendmaking van een nhow Londen, zal ook het iconische nhow Amsterdam RAI een hotspot zijn voor zowel zakelijke- als leisure gasten, waar uitmuntende gastvrijheid, verrassing en gastronomie dag en nacht ‘Diversity’ zullen zijn. 

Het ontwerp van Rem Koolhaas, geïnspireerd op de prominente reclamezuil ‘het Signaal’ van RAI Amsterdam, sluit naadloos aan op het huidige RAI-complex en biedt tegelijkertijd een nieuwe, moderne uitstraling. De bouw van het 91 meter hoge hotel is in 2016 gestart. Het hotel komt in de driehoek die begrensd wordt door de Europaboulevard, de ringweg A10 en RAI Amsterdam.

Het nhow Amsterdam hotel geeft invulling aan de ambitie van RAI Amsterdam om een zogeheten ´headquarter´ hotel te realiseren op het RAI-terrein. Dit hotel wordt de uitvalsbasis voor organisatoren, exposanten en bezoekers van grote, meerdaagse internationale evenementen.