Projecten

Project
OUTSTANDING 85,81%

Lidl Eersel

Lidl is onderdeel van de Schwarz-groep, de grootste supermarktketen van Europa. Met ruim 420 winkels, 19.000 medewerkers en een naamsbekendheid van bijna 100% is Lidl niet meer weg te denken uit het Nederlandse supermarktlandschap.

Je kunt bij ons terecht voor al jouw dagelijkse boodschappen. Lidl biedt de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs en is sterk in vers. Maar liefst acht keer werden we uitgeroepen tot 'Beste supermarkt in groente en fruit'. Sinds 2016 kun je voor een breed assortiment non-food artikelen ook terecht bij onze Lidl-webshop

In Eersel gaat Lidl verhuizen naar een grotere locatie aan de Nieuwstraat. De winkel wordt ruim 2.000 m2 groot en zal beschikken over een ruim opgezette parkeergelegenheid. In totaal zal er een gebouw met winkelfunctie gerealiseerd worden met een omvang van 2.178 m2 BVO. Het gebouw is ingedeeld in een aantal ruimtes met elk hun eigen functie en afmeting. Voor het merendeel zal er een winkelfunctie zijn met 1.627 m2, dit alles gemeten conform NEN 2580. Daarnaast zijn er ruimten gespecificeerd als bijeenkomst ruimte (39 m2) en industrie (268 m2).