Projecten

Asset
VERY GOOD 58,26%
Beheer
Gebruik

Laan van Nieuw-Oost-Indië 300

Het moderne zeven verdiepingen tellende kantoorgebouw aan de Laan van Nieuw-Oost-Indië 300 is gebouwd in 2000, heeft ca. 15.685 m² bvo vloeroppervlakte. Aberdeen Standard Investments is de eigenaar van het kantoorgebouw gelegen in Den Haag. 

Het kantoorgebouw genaamd "Java" is voorzien van een ondergelegen parkeergarage met een energielabel A en is langjarig ingebruik door de huidige huurder "Nederlandse Organisatie voor Wettenschappelijk onderzoek (NWO)". Het kantoorgebouw is voorzien van een kantine en buitenterrein. 

De tram halte en trein station bevindt zich binnen een straal van 500m van het kantoorgebouw. Er zijn diverse basis voorzieningen aanwezig in de omgeving van het kantoorgebouw. 

NWO (gebruiker): 
De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) zorgt voor kwaliteit en vernieuwing in de wetenschap en is een van de belangrijkste wetenschapsfinanciers in Nederland. NWO investeert jaarlijks bijna 1 miljard euro in nieuwsgierigheidsgedreven onderzoek, onderzoek gericht op maatschappelijke uitdagingen en in onderzoeksinfrastructuur. https://www.nwo.nl/wat-nwo-doet

Fitnessruimte:
De fitnessruimte in het gebouw bedraagt circa 150 m2 en dit is 3% van de totale BVO van het gebouw.