Projecten

Asset
EXCELLENT 78,78%
Beheer
EXCELLENT 78,89%
Gebruik

Kromhout Kazerne gebouw K04

Het hoofdkwartier van de Koninklijke Landmacht, het Commando DienstenCentra en onderdelen van de Defensie Materieel Organisatie zijn centraal gehuisvest op het terrein van de Kromhout Kazerne in Utrecht. Sinds 2010 is het terrein in gebruik genomen door zo'n 3.000 Defensiemedewerkers. Strukton is als partner in Komfort Exploitatie bv nog tot en met 2035 verantwoordelijk voor het beheer, onderhoud en de facilitaire dienstverlening van de Kromhout Kazerne.

De Kromhout Kazerne bestaat uit een modern kantorenpark met een flexibel, transparant en duurzaam ontwerp dat is gericht op langdurig gebruik. Op de kazerne is een grote groenzone met gazons, veel bomen, een ondergrondse parkeergarage en sportvelden.

Er bevinden zich 6 kantoorgebouwen op het terrein en diverse faciliteiten zoals sportfaciliteiten, een gezondheidscentrum, dubbellaags parkeergarage (1.000 plaatsen), vergadercentrum, legering voor 150 medewerkers en drie Rijksmonumenten.

Dit Publiek-Private Samenwerkingscontract wordt gerealiseerd door het consortium Komfort, een samenwerkingsverband tussen Strukton, Ballast Nedam en John Laing.

Dit assessment omvat kantoorgebouw K04.