Projecten

Project
OUTSTANDING 85,39%

Koel- vriesopslag met expeditie t.b.v. DL/Jocotrans

Wie is Jocotrans
Jocotrans uit Bodegraven is een expert op het gebied van een grote verscheidenheid aan transportdiensten. Met geconditioneerd snel transport beidt Jocotrans de mogelijkheid om producten met een korte houdbaarheidsdatum zoals vlees, zuivel en kaas, maar ook medicijnen geconditioneerd te vervoeren. Dit houdt in dat vracht zowel verwarmd gekoeld als bevroren getransporteerd kan worden.

Wie is DL logistics
DL is een bedrijf met al meer dan 20 jaar een grote passie voor logistiek. We kunnen alle soorten producten en goederen opslaan in speciaal daarvoor ingerichte warehouses en alles naar de gewenste bestemming vervoeren via de meest efficiënte route, via de weg, lucht en/of zee. Dit doen we vanuit 6 vestigingen met een team van meer dan 100 enthousiaste medewerkers.

De nieuwbouw
De nieuwbouw van DL Jocotrans gaat gelden als opslaglocatie voor verschillende producten. Het project telt 11 docks, en er is ruimte voor 7000 palletplaatsen. Tevens zijn er 16 verschillende koel- en vriescellen met verschillende temperaturen, zodat er verscheidende producten aangeboden kunnen worden.