Projecten

Project
VERY GOOD 57,01%

Kantoorgebouw Plan-t

Kantoorgebouw Plan-t wordt gerealiseerd in het hart van Spoorzone 013 te Tilburg, een ontmoetingsplaats voor bedrijven en organisaties die graag geïnspireerd worden door hun omgeving. De architectuur is tijdloos hoogwaardig, de locatie dynamisch en op steenworp afstand van het Centraal Station en de rondweg.

Plan-t is een gebouw dat opvalt door zijn open opzet. Flexibiliteit, duurzaamheid en transparantie zijn vanaf de start het uitgangspunt geweest en hiermee geschikt voor uiteenlopende gebruiks- en indelingsconcepten. Naast een eigen plek, kan de gebruiker in Plan-t ook beschikken over allerlei gezamenlijke voorzieningen ter versterking van het concept 'samenwerking centraal'. Zoals een restaurant, (ontvangst)receptie, sport faciliteit, vergader- en presentatieruimten.

Duurzaamheid staat centraal bij de ontwikkeling van Plan-t. Om deze ambitie te verwezenlijken wordt het gebouw voorzien van een BREAAM certificering. Een (bijkomend) voordeel van een duurzaam gebouw is een reductie van de operationele kosten en een positieve bijdrage aan de productiviteit en gezondheid van de gebruikers van het gebouw. Een duurzaam gebouw dient een gezamenlijke ambitie te zijn van de eigenaar en de gebruikers van het gebouw wat middels de certificering wordt geborgd.