Projecten

Project

Kampershoek 2.0

Kampershoek 2.0 is het logische vervolg op het bestaande bedrijvenpark Kampershoek. Kampershoek werd in de jaren negentig ontwikkeld en is zeer succesvol gebleken. Het bedrijvenpark wordt alom geprezen om de hoge kwaliteit en is zelfs tot twee maal toe opgenomen in het Jaarboek Beste Bedrijventerreinen.

Kampershoek-Noord 2.0 is een duurzaam, op de toekomst ontwikkeld, bedrijvenpark met een omvang van c.a. 70 ha. Het bedrijventerrein ligt op een strategische locatie binnen de Europese toptechnologiedriehoek Eindhoven-Leuven-Aken. Met directe op- en afrit aan de noord-zuidas A2, binnen bereik van de oost-westas A67, aan een kruispunt van kanalen en met zes luchthavens op afstand van minder dan één uur.

Het ruim opgezette terrein, met brede wegen en veel groen, is voorbereid op grootschalige distributie en logistiek voor bedrijven tot milieuklasse 4. Het opvallend gesitueerde park kent een eigen parkmanagement dat toeziet op een schone werk- en leefomgeving, duurzame voorzieningen en optimale beveiliging van het geheel. Hier gevestigde ondernemers kunnen rekenen op permanente aandacht en stimulering van de lokale en regionale overheid.