Projecten

Project
EXCELLENT 73,84%

HZ Logistics

Inleiding
H.Z. Logistics is in meer dan 35 jaar uitgegroeid tot specialist in logistiek. Internationaal en intermodaal groupagetransport (temperatuur gereguleerd), distributie, scheepsbevoor-rading en warehousing; dagelijks nemen zij klanten in met name Midden en Zuid-Europa alle mogelijke logistieke zorgen uit handen. Voor uitbreiding van de werkzaamheden is HZ Logistics bezig met een nieuwbouw project betreffende het realiseren van een volledig nieuw distributiecentrum.

Om de doelstellingen op het gebied van duurzaamheid zichtbaar te maken, is er gekozen voor een projectaanpak volgens BREEAM-NL Nieuwbouw 2020 v1.0. HZ Logistics is voornemens om voor de kwalificatie BREEAM-NL ‘Excellent’ te gaan.

BREEAM-NL ambitie
Om de doelstellingen van HZ Logistics zichtbaar te maken, is er al vroeg in de voorbereiding gekozen voor een projectaanpak volgens BREEAM-NL. De doelstellingen van BREEAM-NL voor o.a. energiezuinigheid, gezondheid, en het behouden van natuurlijke hulpbronnen passen naadloos op de doelstellingen van HZ Logistics. Met name aan gezondheid, energie en comfort, en vervoer hecht HZ Logistics veel waarde. In lijn met de verwachtingen die HZ Logistics aan zichzelf stelt m.b.t. duurzaam ondernemerschap, legt HZ Logistics ook voor de nieuwbouw de lat hoog. HZ Logistics is voornemens om de nieuwbouw te certificering conform de BREEAM-NL, nieuwbouw 2020 v1.0, ambitieniveau ‘Excellent’ richtlijnen.