Projecten

Project
EXCELLENT 72,97%

Hourglass - Kantoren en Hotel

OPTIMAAL BEREIKBAAR HourGlass markeert het nieuwe centrumgebied van de Zuidas dat zich de komende jaren zal vullen met kantoren, woningen, hotels en andere voorzieningen van internationaal niveau. De bestaande voorzieningen van de Zuidas - cafés, restaurants, hotels - liggen op korte loopafstand.

TIJDLOOS ICOON Met zijn iconische architectuur – geïnspireerd op de geometrische kunstwerken van Brancusi – en lichte natuurstenen gevel, is een tijdloos gebouw ontworpen. De vormentaal en het warme materiaalgebruik geven HourGlass een klassieke en internationale uitstraling.

BEWONERS De grote, glazen entree aan de Parnassusweg is prachtig, de entreehal zelf is ronduit impressive. Hier heet Loyens & Loeff in 2020 haar bezoekers welkom in een zee van licht en rust. Daarnaast zal de Ierse hoteloperator “PREM Group” op de 15e etage 115 luxe Premier Suites huisvesten met een high –end restaurant.

LICHT GROEN ROYAAL De hoogte en vorm van de entreehal accentueren de unieke vormen van de ‘zandloper’ en maken daarmee de elegante, sculpturale beleving van het gebouw compleet. Door toepassing van groene wanden met planten en het gebruik van hout in de afwerking, ontstaat een aangenaam gevoel van licht en frisse schoonheid.

CONCEPT HourGlass is een initiatief van Beheer Brouwershoff en Maarsen Groep. Het is een groots en tijdloos kantoorgebouw centraal gelegen in de Zuidas en ontworpen door Dam & Partners.