Projecten

Asset
VERY GOOD 60,71%
Beheer
Gebruik

Hotel Haarhuis Arnhem

In 1918 opende Hotel Haarhuis haar deuren als koffiehuis. Wat begon als een koffiehuis met enkele hotelkamers, groeide uit tot een hotel met 127 hotelkamers en diverse horecaconcepten. Hotel Haarhuis is gelegen in het centrum van Arnhem, tegenover het centraal station. In de afgelopen jaren heeft Hotel Haarhuis een complete transformatie ondergaan, en is in 2023 heropend als 5 sterren hotel.

Tijdens de vernieuwing hebben we ons sterk gericht op duurzaamheid. Dit omvat o.a. de implementatie van oplossingen die energie en water besparen, de installatie van zonnepanelen, en het invoeren van meer circulariteit in de bedrijfsvoering. Bovendien is het interieur verrijkt met talrijke natuurlijke elementen.

Op de begane grond van het hotel stapt u binnen in de groene oase van restaurant LOCALS. Gerechten van kwalitatief hoog niveau, waarbij groenten de hoofdrol spelen. Restaurant LOCALS verbouwt haar eigen groenten en kruiden in een Vertical Farm. Deze kas is gerealiseerd op de 1e etage van het hotel.

Hotel Haarhuis beschikt over 127 comfortabele kamers met uitzicht over het centrum van Arnhem. Voor een extra luxe verblijf kan gekozen worden voor één van de Design Suites of splitlevel Loft met apart woon- en slaapgedeelte. Naast restaurant Locals kunnen gasten en bezoekers kiezen uit diverse andere horecaconcepten en faciliteiten in het hotel, waaronder; HOEK Koffie & Patisserie, The Storage, roof top bar BLOU, The House Lounge, 11 vergaderruimtes en meerdere eventruimtes, de City Spa, een fitnessruimte, E-chopper & fietsverhuur en The Dandy Fox Barber shop.