Projecten

Asset
EXCELLENT 70,12%
Beheer
Gebruik

Hesselink Koffie

Hesselink Koffie staat voor aandacht. Aandacht voor jezelf en voor elkaar. Bij Hesselink Koffie geloven ze dat koffie het verschil in de dag kan maken. In ons drukke bestaan zijn koffiemomenten de momenten waarop we even stil staat en de tijd nemen om met aandacht te beleven. Dit zijn de momenten waarop u uw herinneringen maakt. Voor de online brochure klik hier.

Als familiebedrijf benadert Hesselink Koffie koffieproductie- en bereiding al 130 jaar vanuit de filosofie dat alles wat je tijd en aandacht geeft beter wordt. Koffie en familie zijn voor ons onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hesselink streeft er naar om de klant een optimaal gevoel van comfort te geven iedere keer dat men Hesselink Koffie drinkt.

Van productie tot bereiding: Hesselink vindt dat iedereen gelukkiger moet worden van koffie. Daarom zien ze toe op een duurzame en eerlijke totstandkoming van hun kwaliteitsproducten. Dat alles gebeurt vanuit een kantoor en productielocatie in Winterswijk. 

De vernieuwbouw is in 2019 opgeleverd en kenmerkt zich door het toevoegen van zo min mogelijk ‘nieuw’ materiaal, het hergebruik van materiaal en gebruik van materiaal dat vaker dan één keer gebruikt kan worden. Zo is de gevel van het stuk nieuwbouw voorzien van duurzaam hout. De bestaande gevel heeft een upgrade gekregen waarbij planten een belangrijke rol spelen. Hierdoor verbetert de esthetiek zonder dat de gevel wordt vervangen. Daarnaast zorgt het groen voor een natuurlijke zonwering en levert het een bijdrage aan een betere leefomgeving. Op het dak van de KoffieHub is een groendak gepland. Het groendak helpt bij het geleidelijk afvoeren van water en zorgt voor een verhoogde isolatie. Ook is in het ontwerp rekening gehouden met het binnenklimaat. Het nieuwe pand is dan ook CO2 neutraal door het gebruik van warmtepompen en zonnecollectoren.

infographic nieuwbouw