Projecten

Project

Ekkersrijt Son

Het project betreft een industrieel pand welke is ontworpen voor distributiedoeleinden. De nieuwbouwontwikkeling van in totaal ca 7.500m² is gelegen op een perceel van ongeveer 12.350m². Het gebouw kan worden onderverdeeld in twee units met elk ongeveer 3000m² warehouse en 375m² kantoor. Het gebouw zal gebouwd worden conform de BREEAM “Very Good’’ standaard en zal daarom geheel gasloos zijn.

Het project is gelegen op het bedrijventerrein Ekkersrijt te Son gelegen in de gemeente Son en Breugel. Deze gemeente ligt net ten noorden van Eindhoven en is daardoor een belangrijke logistieke locatie in Nederland met een directe verbinding via de snelweg A50 en A2.

Het gebouw kenmerkt zich door de combinatie van industrie en kantoor welke zijn samengevoegd in één gebouw. De nieuwbouw betreft een industrieel pand welke is onderverdeeld in 2 delen. De kantoren bevinden zich aan de voorzijde op de hoeken van het gebouw.

De locatie is ontworpen voor logistieke dienstverlening doormiddel van transport met busjes. Hier zijn de loadingdocks ook voor ontworpen. Tevens zijn er een viertal loadingsdocks waarbij laden en lossen van vrachtwagen mogelijk wordt gemaakt.

Het laden en lossen bevindt zich allemaal aan de voorzijde van de locatie. Het parkeren gebeurt op diverse locaties op het terrein, zowel voor- als achterzijde en rechts.