Projecten

Asset
GOOD 40,28%
Beheer
Gebruik

Eindhoven Logistics, Jan Hilgersweg 2-8

Flight Forum businesspark is een gemengd bedrijventerrein met zowel nationaal als internationaal handelende bedrijven. Op dit bedrijventerrein, gesitueerd direct naast luchthaven Eindhoven Airport, ligt ‘Eindhoven Logistics, Jan Hilgersweg 2-8’. Dit logistieke pand dateert uit 2001, en is momenteel in gebruik door meerdere logistieke ondernemers, onder andere actief in de afhandeling van luchtvracht. Door de ligging van het pand direct naast het vliegveld is het uiterst strategisch gesitueerd voor internationaal vrachttransport. Verder is het bedrijventerrein uitstekend bereikbaar vanaf de A2, welke direct verbonden is met Maastricht en Amsterdam.

Eindhoven wordt beschouwd als een van de meest innovatieve regio’s van ons land. In ‘Brainport Eindhoven’ wordt continu gewerkt aan nieuwe ontwikkelingen, welke middels Eindhoven Airport over de wereld kunnen worden verspreid. Businesspark Flight Forum speelt een cruciale rol als Brainport Businesspark door het verbinden van verschillende sectoren, bedrijven en ambities. In de komende jaren zal het businesspark verder gaan investeren in een stimulerende en aantrekkelijke werkomgeving op het bedrijventerrein.

Het asset heeft een bruto vloeroppervlak van 12.883 m2. Hiervan heeft 3.847 m2 een kantoorfunctie en 9.036 m2 een industriefunctie. De gebouwgebruikers hebben de beschikking over 145 parkeerplaatsen. De gebouwgebruikers hebben de beschikking over 145 parkeerplaatsen op het perceel. Het pand is in bezit van een energielabel A (EI: 0,88 ), welke enkel betrekking heeft op de kantoorfunctie.