Projecten

Project
OUTSTANDING 86,51%

DC LogPort Venlo

Next-Level creëert logistiek vastgoed met visie. Door middel van deze entiteit financieren, ontwikkelen, bouwen en beheert Next-Level logistiek vastgoed. Het doel is om gebouwen te ontwikkelen die naadloos aansluiten op de groei van de business van de klant. Daarvoor biedt Next-Level een breed scala aan flexibele, duurzame en innovatieve oplossingen die actief bijdragen aan het succes van de klant.

Het nieuwbouwproject Logport 1 is gesitueerd op Trade Port Noord te Venlo. Vanwege de omvang van het project is het gebouw gebouwd in drie fases. Elke fase is gebouwd op 2 kantoordelen en hallen. Elk kantoor kan zelfvoorzienend wordt toegepast voor de installaties voor klimaat, verlichting en water/sanitair. De kantoren zijn gelegen op elk hoekpunt van het complex. De middelste kantoren zitten in de gevel verwerkt. 

Het pand is voorzien van het krachtigste zonnepanelendak van Europa. Die kwalificatie mag Nunner Logistics zichzelf geven als gebruiker van het pand Met een oppervlakte van 110.000 vierkante meter PV, levert het dak van de logistieke dienstverlener in Venlo straks een vermogen van 13,1 Megawatt: het hoogste vermogen dat in Europa door één dak wordt geleverd. Hiervoor heeft men speciaal een nieuw onderverdeelstation gebouwd om dit ook te kunnen verwerken in dit gebied.