Projecten

Asset
GOOD 51,25%
Beheer
PASS 27,34%
Gebruik

DC Leeghwaterweg

In het westen van Brabant, in Bergen op Zoom, is bedrijventerrein Noordland gevestigd. Op dit terrein zijn meerdere distributiecentra gevestigd vanwege de centrale ligging in West-Europa. Dankzij de nabijheid van de Theodorushaven en de A4 is het terrein goed bereikbaar. In totaal zijn er circa 120 bedrijven gevestigd in dit gebied, wat zorgt voor veel bedrijvigheid in het gebied.

 

In het noordwesten van het bedrijventerrein Noordland is in 2009 ‘DC Leeghwaterweg’ gerealiseerd. Het asset bestaat uit vier delen die allemaal een eigen ingang hebben. Het gebouw kan zo worden opgedeeld dat vier huurders van het pand gebruik kunnen maken. Op het terrein zijn gescheiden ingangen aanwezig voor voetgangers, auto’s en vrachtwagens. Op dit moment wordt het pand gebruikt door Bleckmann Fashion en Lifestyle Logistics.

 

In totaal beslaat het gebouw 43,473 m2 bruto vloeroppervlak. Hiervan heeft 41,272 m2 een industriefunctie en 1,901 m2 een kantoorfunctie, en 300 m2 een bijeenkomstfunctie. Het parkeerterrein is gepositioneerd voor en naast het gebouw en heeft een capaciteit van 300 parkeervakken en maar liefst 38 laaddocks. Het pand bezit een energielabel B, welke betrekking heeft op de kantoorfunctie.