Projecten

Asset
VERY GOOD 56,37%
Beheer
Gebruik

Breda The Bay

Als je de wind in de zeilen wilt voor je logistieke activiteiten, dan moét je The Bay ontdekken. Uitzonderlijk duurzaam, een geweldige bereikbaarheid én een aanlokkelijk design dat je werkgeversmerk in de markt zet bij getalenteerde professionals: dit nieuwe WDP-project in Breda heeft heel wat voor je in petto.

The Bay bezit alle voordelen waar ambitieuze bedrijven en urban professionals naar op zoek zijn. Dit state-of-the-art distributiecentrum is strategisch bijzonder goed gelegen. Perfect om je logistieke operaties én de aantrekkelijkheid van je werkgeversmerk een stevige boost te geven.

Slimme technologie helpt je bedrijf om een groene sprong voorwaarts te maken. En het architecturaal design van de magazijnen en kantoorruimtes doet wonderen voor de uitstraling van je merk bij klanten en medewerkers. Evenals de kwaliteit van de terreininrichting, die bij zal dragen aan een gezonde werkomgeving.

Dit distributiecentrum is zo veel meer dan een magazijn. Deze nieuwbouwfaciliteit biedt meer dan 45.000 m² aan magazijnoppervlakte, verdeeld over 6 units. Indien gewenst kunnen deze units gekoppeld worden. Het kantoor kan naar wens worden uitgebreid.

De gebouwen zijn voorzien van slimme technologie die jouw logistiek efficiënter, groener en duurzamer maken. Alles wordt ontwikkeld om aan jouw eisen te voldoen.