Projecten

Project
OUTSTANDING 88,69%

Berryworld Made

Bij Berryworld zijn ze echte natuurmensen. Ze telen hun aardbeien, frambozen, blauwe bessen en bramen met een flinke dosis passie en respect voor de natuur. Dagelijks plukken ze met een grote glimlach en een ervaren oog het heerlijkste zacht fruit. Vanwege de groei van het bedrijf, is een nieuw bedrijfspand aan de Stelvenseweg te Made gebouwd. Dat dit duurzaam is bewerkstelligd is voor Berryworld een vanzelfsprekendheid.

Het gebouw voorziet in kantoor-, opslag-, expeditie- en productieruimten. Voor verwarming van de kantoren wordt restwarmte van de koelinstallatie gebruikt. Op verdere groei in de toekomst is niet alleen met het gebouw zelf geanticipeerd, ook met de inrichting van het terrein is rekening hiermee rekening gehouden. Daarvoor zijn bijvoorbeeld de wadi's al extra groot uitgevoerd.

Van Vliet Bouwmanagement en W4Y adviseurs bv hebben deze ambitie samen met Bouwbedrijf VrolijkBarth installatietechniek en Voets en Donkers in bouwteamverband vertaald naar een BREEAM outstanding certificaat.