Projecten

Project

Bedrijfspand Berg Toys

Mabro Vastgoed BV bouwt voor BERG Toys BV een nieuw bedrijfspand, waar voornamelijk logistieke activiteiten zullen plaatsvinden. Naast het hoofdkantoor en een eerste logistieke locatie, gevestigd aan de A12 te Ede, is nu dankzij de omzetgroei van de afgelopen jaren een tweede logistieke locatie nodig.

 

BERG heeft sinds 1985 ervaring in het ontwikkelen, produceren en verkopen van actief buitenspeelplezier. Het mission statement van BERG is dan ook ‘Inspiring active play’. BERG skelters en trampolines garanderen jarenlang onbezorgd speelplezier, en worden over de hele wereld verkocht.

 

BERG staat voor absolute topkwaliteit. Veiligheid staat hierbij voorop, direct gevolgd door innovatie en duurzaamheid. Dit geldt voor de producten van BERG. Maar BERG wil deze aspecten ook terug laten komen in het nieuw te bouwen pand. Reden genoeg dus, om te kiezen voor BREEAM, en op die manier de aspecten veiligheid, innovatie en duurzaamheid een prominente rol te laten spelen bij de ontwikkeling van het nieuwe pand.