Projecten

Asset
PASS 36,54%
Beheer
Gebruik

Atoomweg 60 (Hema Distribution Centre)

Atoomweg 60 is gelegen op het industriepark de Lage Weide. Industriepark Lage Weide, naast Leidsche Rijn  en de A2 in Utrecht, herbergt een diversiteit aan bedrijven, van kleine ondernemingen tot grote industriële bedrijven. Gunstig gelegen en goed bereikbaar, draagt het bij aan de economische bedrijvigheid in de regio met functionele bedrijfspanden en een dynamische, samenwerkingsgerichte zakelijke omgeving. In het gebouw is het distributie centrum van de Hema gevestigd, vanuit dit distributie centrum wordt heel Europa voorzien van goederen.

Het buitengebied heeft 272 parkeerplaatsen, waarvan 7 elektrisch zijn. Aan de oostzijde van het terrein zijn speciale parkeerplaatsen voor de leveringstrucks, evenals een benzinestation om ze te tanken. De buitenverlichting is aangesloten op daglichtsensoren om onnodig energieverbruik te voorkomen.

Het totale gebouw beslaat 62,525 m² bruto vloeroppervlak. Hiervan heeft 58,542 m² een industriefunctie, 2079 m² bijeenkomstfunctie en 1904 m² kantoorfunctie.