Nieuws

Dutch Green Building Council is verhuisd

De Dutch Green Building Council (DGBC) heeft een nieuw adres. Per vandaag zijn wij gevestigd in Spaces De Rode Olifant aan de Zuid Hollandlaan 7 in Den Haag. Met deze kantoorruimte kiezen we voor een flexibele huisvesting, waarin onze organisatie de mogelijkheid heeft om te kunnen groeien. Ook kunnen we gebruikmaken van de andere vestigingen van Spaces in het land, waardoor wij dicht bij u kunnen afspreken. Het pand van Spaces in Den Haag is een herontwikkeling (ooit was dit het hoofdkantoor van Esso) en heeft energielabel A. Bij de renovatie zijn de nieuwste technieken toegepast waarbij steeds gezocht is naar duurzame oplossingen. 

10 jaar DGBC

Met de verhuizing naar Den Haag luidt DGBC een nieuwe fase in. Dit jaar vieren we ons 10-jarig bestaan. Een mooie mijlpaal waar we trots op zijn. Tijdens dit jubileumjaar organiseren we verschillende evenementen waarin we samen met u de duurzame uitdagingen voor de komende 10 jaar willen aangaan. Zoals u ziet, doen we dat met een nieuwe en frisse huisstijl. Houd onze website in de gaten voor de jubileumacties.

Nieuw post- en bezoekadres

DGBC (Spaces - De Rode Olifant)
Zuid Hollandlaan 7
2596 AL Den Haag 
Vanaf 1 februari is ons telefoonnummer: 088 - 558 01 00. 

Gerelateerd nieuws

Elke opdrachtgever van een BREEAM-NL certificering krijgt een officieel certificaat, wanneer het keurmerk is behaald. Je kunt ook een houten plaquette bestellen.

BREEAM-NL: laat het zien met een plaquette

19 april 2024
Heb je een BREEAM-NL keurmerk behaald, dan wil je dat natuurlijk laten zien. Dat kan met een houten BREEAM-NL...

BREEAM AWARDS 2024

9 april 2024
Na een korte afwezigheid zijn de Internationale BREEAM Awards terug van weggeweest. Op 10 juli 2024 vindt de uitreiking voor toonaangevende...

Nationaal BREEAM Congres 2024 ging Back to the Future

8 april 2024
Van een futuristische supervastgoedvrouw tot ‘super ouderwetse’ en lokale oplossingen, het kwam allemaal voorbij tijdens het Nationaal...