Nieuws

BREEAM-NL training In-company

Speciaal voor organisaties met bedrijfs- of sectorspecifieke vragen over BREEAM-NL biedt DGBC Academy maatwerk oplossingen. 

Steeds meer partijen in de bouw- en ontwikkelketen krijgen te maken met het BREEAM-NL keurmerk. Werken met deze systematiek vraagt om een andere aanpak, waarbij de relevante processen goed gedocumenteerd en beheerst moeten worden.

Voor een zorgvuldig BREEAM-NL traject is het noodzakelijk dat medewerkers minimaal basis van BREEAM-NL leren kennen. Daarnaast kan kennisontwikkeling waardevol zijn om voor te sorteren op de eisen die BREEAM-NL stelt; het kan een interessante propositie in de markt opleveren. Ondertussen zit ook de overheid niet stil. Regelgeving rond duurzaamheid verandert voortdurend en het is van belang om te weten wat dat betekent voor uw eigen werkprocessen of strategie. 

DGBC Academy verzorgde al specifieke in company trainingen als “BREEAM-NL voor leveranciers van verlichting”, “ BREEAM-NL voor natte installateurs”, “BREEAM-NL voor  leveranciers van verplaatsbare accommodaties”.

DGBC Academy is u graag van dienst door de juiste kennis bij uw mensen te brengen. Wilt u een maatwerksessie over BREEAM-NL of over een actueel duurzaamheidsonderwerp?  DGBC Academy kan voor u een maatwerk aanbod ontwikkelen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Kadijk, Hoofd DGBC Academy. Mail naar j.kadijk@dgbc.nl of neem telefonisch contact op: 088-5580100.  

Kijk voor meer informatie op: 

https://www.dgbc.nl/trainingen/breeam-nl-training-company

Gerelateerd nieuws

BREEAM AWARDS 2024

9 april 2024
Na een korte afwezigheid zijn de Internationale BREEAM Awards terug van weggeweest. Op 10 juli 2024 vindt de uitreiking voor toonaangevende...

Nationaal BREEAM Congres 2024 ging Back to the Future

8 april 2024
Van een futuristische supervastgoedvrouw tot ‘super ouderwetse’ en lokale oplossingen, het kwam allemaal voorbij tijdens het Nationaal...

Nieuw BREEAM-NL Magazine: Back to the Future

12 maart 2024
BREEAM-NL gaat ‘back to the future’. Tijdens het Nationaal BREEAM Congres op 28 maart in het Beatrix Theater én in een gloednieuwe...