Webshop

De onderstaande (gratis) communicatiemiddelen zijn beschikbaar voor de participanten van de DGBC. Voor de pers is het ook mogelijk om hier gebruik van te maken. Hiervoor moet wel eerst toestemming gevraagd worden. Dit kan je doen door een e-mail te sturen naar: info@dgbc.nl.
Gratis

Het BREEAM-NL Magazine van 2019. In het magazine komen vier thema’s aan bod die van grote invloed zijn op de gebouwde omgeving en andersom. Daarnaast besteed het magazine royaal aandacht aan het 10 jarig bestaan van BREEAM-NL.

Gratis

De vijfde editie van het BREEAM-NL Magazine. Dit maal weer vol met inspirerende BREEAM-NL projecten.

Gratis

De vierde editie van het BREEAM-NL Magazine. Dit maal weer vol met inspirerende BREEAM-NL projecten. 

Gratis

De derde editie van het BREEAM-NL Magazine. Aan bod komen uitgebreide, opzienbarende BREEAM-NL projectomschrijvingen en interviews met betrokkenen bij certificering.

Gratis

De tweede editie van het BREEAM-NL Magazine. In deze editie is wederom veel informatie te lezen over de verschillende keurmerken van BREEAM-NL.

Gratis

De eerste editie van het BREEAM-NL Magazine. Het splinternieuwe magazine is ontstaan uit een samenwerking tussen Kennisplatform Duurzaam Gebouwd en de Dutch Green Building Council en geeft een helder beeld van wat BREEAM-NL kan betekenen voor de verduurzaming van de gebouwde omgeving in Nederland.

Gratis

Logo van BREEAM-NL op zowel jpg als eps formaat.

Gratis

Basispresentatie over BREEAM-NL in het Nederlands. Download