Permanente educatie

Om als BREEAM-NL Expert werkzaam te blijven dien je jaarlijks aan de permanente educatieverplichting te voldoen. Vanaf medio september 2020 staat de E-learning Permanente Educatie voor alle experts klaar.

E-learning voor Permanente Educatie

In de e-learning heb je toegang tot modules over de verschillende thema's en onderwerpen van de BREEAM-NL keurmerken en daaraan gerelateerd. Ook zijn er modules waarin je op de hoogte wordt gebracht van relevante BREEAM-NL updates van jouw schema, en over brede ontwikkelingen binnen de familie van BREEAM-NL keurmerken. Het staat straks allemaal voor je klaar!

BREEAM-NL Experts ontvangen medio september informatie over deelname aan de e-learning.

Update 10-09-2020: door technische complicaties heeft de ontwikkeling van het e-learning platform vertraging opgelopen. BREEAM-NL Experts ontvangen medio oktober informatie over deelname aan de e-learning.

Voordelen van E-learning

 • Behoud je Expertstatus vanaf je eigen werkplek of vanuit huis
 • Bekijk de modules op elk gewenst moment
 • Kies zelf je favoriete thema's en onderwerpen
 • Toegang tot alle modules
 • Je hoeft geen keuze tussen de evenementen te maken
 • Voordeliger dan de fysieke evenementen

Bijzonderheden

 • Helaas heeft DGBC de Praktijkmiddag Energie en het Nationaal BREEAM Congres te geannuleerd. Met de huidige 1,5 meterrichtlijn kunnen we helaas geen volwaardige congres voor jullie organiseren. Daarom heeft DGBC alle grote, fysieke evenementen tot einde van dit jaar geannuleerd. Deelnemers hebben hier bericht over ontvangen.
 • BREEAM-NL Experts die in het huidige jaar een BREEAM-NL Experttraining in een ander schema hebben gevolgd en daarin een certificaat hebben behaald, hebben daarmee aan hun jaarlijkseeducatieverplichting voldaan.

Tijdens de Permanente educatie:

 • Word je bijgepraat over de laatste stand van zaken rond de BREEAM-NL keurmerken;
 • Worden actuele processen en procedures behandeld;
 • Ontvang je thematische kennis tijdens de verschillende modules;

Permanente Educatie is primair bedoeld voor BREEAM-NL Experts. Zij verlengen hun status als BREEAM Expert met deze jaarlijkse permanente educatie.

Ook voor niet-BREEAM Experts

De aangeboden kennis kan ook interessant zijn voor niet-BREEAM Experts. Het is toegestaan om de (online) evenementen bij te wonen zonder dat je expert bent. De aangeboden kennis kan ook voor jou interessant zijn. Als je taxateur bent dan telt je deelname aan enkele bijeenkomsten mee voor de NRVT PE-punten registratie. Het is mogelijk dat er tijdens een workshop wordt verwezen naar BREEAM-NL kennis die bekend wordt verondersteld. Kijk daarom vooraf goed naar de beschrijving van de workshop waarvoor je je aanmeldt.

De E-learning Permanente Educatie is beschikbaar voor €230 (excl. BTW). Deelnemers die werken bij een DGBC-partner krijgen 25% korting en betalen slechts €172,50 (excl BTW)Kijk direct of jouw organisatie partner is.