Trainingen

BREEAM-NL Expert Permanente Educatie Online 2021

Om als BREEAM-NL Expert werkzaam te blijven dien je jaarlijks aan de permanente educatieverplichting te voldoen. Dit kan onder andere door de E-learning te volgen. Met de E-learning kan je vanaf je eigen werkplek én op het moment dat het jou uitkomt voldoen aan de jaarlijkse educatieverplichting.

Inschrijven voor de E-learning gaat via het Klantportaal. Klik hier voor een instructievideo en/of download hier de pdf-handleiding.

Ga direct naar het klantportaal

E-learning voor Permanente Educatie

In de e-learning om je permanente educatieverplichting (PE-punten) te behalen staan verschillende modules voor je klaar. Op dit moment kan je kiezen tussen verschillende onderwerpen. Denk hierbij aan onderwerpen zoals toxiciteit, BENG, Verduurzamen van bestaand vastgoed, Beoordelingsrichtlijn Nieuwbouw 2020 en nog veel meer. De komende weken zullen nog enkele modules voor je toegevoegd worden. Bekijk hier de volledige lijst met modules.

Opzet en werkvorm

De modules variëren van opzet en werkvorm. Alle modules zijn volledig online te volgen, duren circa 1 uur en worden afgesloten met een minitoets om de opgedane kennis te toetsen. Om te voldoen aan je jaarlijkse verplichting moet je vóor het einde van het jaar 3 modules met goed gevolg hebben afgerond. Is dat gelukt? Dan ben je geslaagd en wordt jouw BREEAM-NL Expertdiploma automatisch met een jaar verlengd.

Voordelen van E-learning

  • Behoud je Expertstatus vanaf je eigen werkplek of vanuit huis
  • Bekijk de modules op elk gewenst moment
  • Kies zelf je favoriete thema's en onderwerpen
  • Toegang tot alle modules
  • Je hoeft geen keuze tussen de evenementen te maken
  • Voordeliger dan de fysieke evenementen

Andere mogelijkheden voor PE-punten

BREEAM-NL Experts die in het huidige jaar een BREEAM-NL Experttraining in een ander schema hebben gevolgd en daarin een diploma hebben behaald, hebben daarmee aan hun jaarlijkse educatieverplichting voldaan.

Investering

De investering van de E-learning Permanente Educatie €235 (excl. BTW). Werk je bij een DGBC-partner dan krijg je 25% korting en betaal je slechts €176,25 (excl BTW)Kijk direct of jouw organisatie partner is.

Vragen of opmerkingen?

Neem contact op met:

Pauline Braam

Pauline Braam
Deze training liever incompany volgen?

BREEAM-NL Incompany

Bekijk de mogelijkheden