Trainingen

BREEAM- NL Assessor Harmonisatie Gebied

Dit jaar worden de harmonisatiebijeenkomsten voor Assessoren weer gehouden op de locatie van een BREEAM-NL project. Om de assessorregistratie te behouden moeten assessoren jaarlijks een harmonisatiebijeenkomst bijwonen. Voor elk schema zijn een aantal interessante projecten uitgezocht waarbij een assessor en/of expert in samenwerking met de opdrachtgever de uitdagingen van het doorlopen certificeringstraject bespreken.

De bijeenkomst start met een algemene update vanuit DGBC voor alle schema’s, waarbij ook de nodige aandacht is voor de nieuwe BRL’s. Net zoals voorgaande jaren is de casuïstiek van het project gekoppeld aan een rondleiding door het gebouw en over het terrein. We sluiten de bijeenkomst af met een plenaire sessie voor feedback over de gekozen oplossingen van het project en is er gelegenheid voor de deelnemers om eigen casuïstiek in te brengen.

Indien je assessor bent op meerdere schema’s hoef je maar één bijeenkomst van een schema naar keuze bij te wonen. Op verzoek kan een extra bijeenkomst worden bijgewoond. Er zijn echter een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar en assessoren die nog aan de harmonisatieverplichting moeten voldoen krijgen voorrang.
 

Locatie 

Op 12 oktober zullen we in de ochtend te gast zijn bij Utrecht Community dat gelegen is in de gebiedsontwikkeling Wisselspoor. Onder leiding van de expert Runa Lentz (Merosch) en namens de opdrachtgever Noor Aghina (Synchroon) zal het lopende certificeringsproces worden besproken. Voor deze bijeenkomst zijn ook een aantal plekken gereserveerd voor gebied-Experts. Informatie over de locatie vind je via deze link.

Vragen of opmerkingen?

Neem contact op met:

Fiona Evans

Fiona Evans
Deze training liever incompany volgen?

BREEAM-NL Incompany

Bekijk de mogelijkheden