Synorga - Kantoorgebouw

Asset
Score
46,3%
Asset
Schema
In-Use
25 april
2021
Certificaat geldig tot

Korte communicatielijnen, heldere afspraken en een gestructureerde werkwijze kenmerken de samenwerking binnen de Synorga Groep. Dagelijks staan onze 80 medewerkers voor u klaar vanuit het kantoor in Barendrecht. Zij werken binnen één van de drie bedrijfsonderdelen :

 

- Synorga Elektrotechniek BV

- Synorga Beveiliging & Telecommunicatie BV

- Synorga Electrical Management BV

 

Synorga Electrical management bv is de Advies- en inspectietak van de Synorga Groep bv. Binnen deze tak staat de afdeling Advies in voor de ondersteuning op het gebied van EPA-Utiliteit, Conditiemeting NEN 2767, Energie-audit EED, Energieplan/Activiteitenbesluit en de begeleiding van klanten bij een BREEAM-NL traject in de schema’s “In-Use” en “Nieuwbouw en Renovatie”.

 

BREEAM-NL wordt steeds vaker als eis of vraag gesteld en aangezien kwaliteit en duurzaamheid bij Synorga hoog in het vaandel staan, wensen we het goede voorbeeld te geven door het eigen kantoorgebouw te certificeren. Hiervoor hebben we BREEAM-NL Experts in huis die het assessment hebben voorbereid, te beginnen met Asset en mogelijk uit te breiden naar Beheer en Gebruik. Van hieruit is het onze ambitie het gebouw continu te verbeteren en het duurzaamheidsniveau te verhogen.