Rabobank Hart van Brabant

Asset
Score
57,8%
Asset
Schema
In-Use
13 juli
2020
Certificaat geldig tot

In opdracht van Rabobank Hart van Brabant is een plan ontwikkeld voor de verbouw van het bankgebouw aan de Burgemeester Verwielstraat 6 te Oisterwijk. Het gebouw is drie bouwlagen hoog. Tevens is onder het gebouw een parkeergarage aanwezig.

Sinds de verbouwing wordt in dit kantoor gebruik gemaakt van een concept waarbij ‘Ontmoeten’ centraal staat. Er is een moderne ontmoetingsplek gerealiseerd waar klanten, leden, ondernemers, maatschappelijke organisaties en onze medewerkers elkaar kunnen treffen, waar ze kunnen overleggen en kunnen werken. Op de begane grond bevindt zich de bankhal, waar bezoekers worden ontvangen. Klanten kunnen hier advies krijgen over producten en diensten. Ook bevinden zich hier het centrale ontmoetingspunt, diverse spreekkamers, een werkcafe en enkele ontmoetingsruimtes.

Het entreegebied aan de Burgemeester Verwielstraat, waar geldautomaten zijn opgenomen, kan worden afgesloten van de bankhal. Op deze wijze kan de klant ook buiten de openingstijden gebruik maken van deze voorzieningen.

Ook op de verdiepingen is het kantoor aangepast aan het nieuwe huisvestingsconcept waarbij flexibel werken centraal staat. Voor de medewerkers is een diversiteit aan werkplekken gerealiseerd, afgestemd op de specifieke werkzaamheden van de werknemer.