Projecten

Asset
VERY GOOD 56,17%
Beheer
Gebruik

Kantoorgebouw The New Loft

Kantoorgebouw New Loft aan De Passage 114–160 in Amsterdam is in 2012 ontwikkeld en wordt gekenmerkt door loftachtige verdiepingen met hoge plafonds en is mede daardoor erg geschikt voor open en creatieve kantoorruimte. Het gebouw omvat ruim 7700 m² verhuurbaar vloeroppervlakte verdeeld over acht verdiepingen en is voorzien van energielabel A+. Er wordt gebruik gemaakt van stadskoeling en stadsverwarming.

Het pand is gelegen in Amsterdam Zuidoost, het op een na grootste kantorengebied van de hoofdstad. Met het treinstation Bijlmer Arena en het metrostation Strandvliet op loopafstand is de locatie uitstekend bereikbaar en biedt het OV-netwerk een snelle en directe verbinding naar het centrum, andere grote Nederlandse steden en de luchthaven Schiphol; het derde vliegveld van Europa qua passagiersaantallen.

Amsterdam Zuidoost is van oudsher een backoffice-locatie, maar trekt tegenwoordig een groeiend aantal bedrijven aan in de technologie-, media- en financiële sector. Dit, in combinatie met het beperkt aantal projecten in de pijplijn en het gebrek aan kwalitatief en geschikt product in Amsterdam, zorgt voor een positief effect op de huurprijzen.