DC Traveller 14

Score
56,2%
Schema
Nieuwbouw en Renovatie
Opleverfase
21 februari
2020
Gecertificeerd op

H. van den Boogaard Projecten B.V. heeft een nieuw duurzaam bedrijfsgebouw met kantoorfunctie gerealiseerd op bedrijventerrein Trade Port Noord te Venlo.

H. van den Boogaard Projecten is sinds meerdere decennia intensief betrokken bij de initiatie, ontwikkeling en realisatie van bedrijfsgebouwen. Zij doen dit vanuit een gedegen kennis van het krachtenspel tussen gebruiker en belegger van complexe logistieke gebouwen. In de laatste tien jaar zijn door Van den Boogaard Projecten verschillende bedrijfsruimtes ontwikkeld en gerealiseerd in Venlo en omgeving.

VDR Bouwgroep realiseert in opdracht van H. van den Boogaard Projecten B.V. het distributiecentrum. Het distributiecentrum bestaat uit twee hallen met ieder een mezzanine en kantoorfaciliteiten. De bouw hiervan zal plaatsvinden onder BREEAM-NL certificering.

Het bedrijfspand zal in gebruik worden genomen door Wetron Transport & Logistics B.V. Wetron is een internationale logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in totaaloplossingen op het gebied van transport en logistics. Vanuit centraal gelegen vestigingen in Weert en Venlo bestrijken zij reeds 55 jaar een groot gedeelte van Europa met hun eigen wagenpark. Dagelijks verzorgen zij transporten binnen Nederland en België, van en naar Italië, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Zwitserland plus andere landen in Europa. Eind 2019 zal Traveller XIV in gebruik zijn genomen door Wetron Transport & Logistics B.V.