Buitenplein 101

371-BIU-2013
Registratienummer
Schema
In-Use
25 september
2016
Geregistreerd op

Het ‘Stadshart’ in Amstelveen, dat meerdere malen verkozen is tot het beste winkelcentrum van Nederland, heet de Hudson’s Bay. De vestiging in Amstelveen wordt geopend aan Buitenplein 101, waar voorheen een V&D-vestiging zat, en heeft een oppervlakte van 20.600 vierkante meter. De nieuwe winkellocatie bevindt zich aan de oostkant van het ‘Stadshart’ van Amstelveen. Samen met de gemeente, a.s.r. Vastgoed Vermogensbeheer en andere belangengroepen zal Hudson’s Bay het bestaande gebouw gaan aanpassen.

Het pand aan het Buitenplein 101 te Amstelveen is een voormalige V&D winkel inclusief de bijbehorende parkeergarage. De toekomstige gebruiker wordt Hudson Bay waarmee zojuist op 30 september het contract getekend is. In 2017 zal dit pand compleet gerenoveerd worden.

Hudson’s Bay Company is een van de snelst groeiende warenhuisketens in de wereld. Het succes is gebaseerd op een formule die een combinatie biedt van sturen op de prestaties van kwalitatief hoogwaardige vestigingen, een all-channel aanbod van fysiek en online, het realiseren van de waarde van vastgoedbezit en groei door acquisities. HBC, opgericht in 1670, is de oudste onderneming in Noord-Amerika.