Nieuws

Portfolio Nederlandse kantoorgebouwen genomineerd voor internationale BREEAM Awards

Naast de vijf Nederlandse nieuwbouwprojecten is nu ook een grote portfolio met Nederlandse kantoorgebouwen genomineerd voor de internationale BREEAM Awards. Deze prijzen voor duurzame gebouwen worden op 6 maart 2018 uitgereikt tijdens het BREEAM Awards gala in het London ExCel Centre in Londen.  

Nominatie

Het CBRE Dutch Office Fund is genomineerd in de categorie voor Verantwoorde Investering in grote portfolio’s en gaat daarmee voor de titel “BREEAM Champion". Deze categorie is een samenwerking tussens BREEAM en GRESB. CBRE Dutch Office Fund is een vastgoed beleggings fonds in de nederlandse kantoren markt. Het CBRE Dutch Office Fund, gemanaged door CBRE Global Investors, werd dit jaar voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot "het best presterende specialistische fonds binnen Nederland", door IPD, tijdens de IPD European Property Investment Awards. Een groot deel van de gebouwen binnen dit beleggingsfonds zijn gecertificeerd tegen BREEAM-NL In-Use. Het vastgoed beleggings fonds is zeker een kanshebber voor deze award. 

Meer informatie

Meer informatie over de BREEAM Awards in London is te zien via www.breeam.com/awards.

Gerelateerd nieuws

Elke opdrachtgever van een BREEAM-NL certificering krijgt een officieel certificaat, wanneer het keurmerk is behaald. Je kunt ook een houten plaquette bestellen.

BREEAM-NL: laat het zien met een plaquette

19 april 2024
Heb je een BREEAM-NL keurmerk behaald, dan wil je dat natuurlijk laten zien. Dat kan met een houten BREEAM-NL...

BREEAM AWARDS 2024

9 april 2024
Na een korte afwezigheid zijn de Internationale BREEAM Awards terug van weggeweest. Op 10 juli 2024 vindt de uitreiking voor toonaangevende...

Nationaal BREEAM Congres 2024 ging Back to the Future

8 april 2024
Van een futuristische supervastgoedvrouw tot ‘super ouderwetse’ en lokale oplossingen, het kwam allemaal voorbij tijdens het Nationaal...