Nieuws

DGBC zoekt een Trainee Projectmanagement

De afdeling Certificering en Beheer van de Dutch Green Building Council is op zoek naar een Trainee Projectmanagement.

De afdeling Certificering en Beheer is verantwoordelijk voor het goed laten verlopen van de diverse BREEAM-NL certificeringstrajecten. Als trainee begin je op deze afdeling als spin in het web. Door je bezig te houden met het beantwoorden van onder andere technisch inhoudelijke BREEAM-NL vragen leer je alle verschillende aspecten kennen van duurzaam vastgoed. Je zorgt dat de vragen bij de juiste personen terecht komen en borgt dat vragen tijdig worden beantwoord. Ook ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het Issue Management Systeem en werk je mee aan het verbeteren van de online informatievoorziening over BREEAM-NL. Hiervoor mag je de verschillende officiële opleidingen tot BREEAM-NL Expert en Assessor volgen.

Door de dynamische omgeving, het brede en grote netwerk van DGBC en de vele duurzame projecten zijn er volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

Bekijk de vacature

Gerelateerd nieuws

Elke opdrachtgever van een BREEAM-NL certificering krijgt een officieel certificaat, wanneer het keurmerk is behaald. Je kunt ook een houten plaquette bestellen.

BREEAM-NL: laat het zien met een plaquette

19 april 2024
Heb je een BREEAM-NL keurmerk behaald, dan wil je dat natuurlijk laten zien. Dat kan met een houten BREEAM-NL...

BREEAM AWARDS 2024

9 april 2024
Na een korte afwezigheid zijn de Internationale BREEAM Awards terug van weggeweest. Op 10 juli 2024 vindt de uitreiking voor toonaangevende...

Nationaal BREEAM Congres 2024 ging Back to the Future

8 april 2024
Van een futuristische supervastgoedvrouw tot ‘super ouderwetse’ en lokale oplossingen, het kwam allemaal voorbij tijdens het Nationaal...