Nieuws

Deadline indiening BREEAM-NL Assessments in 2020

Het kantoor van DGBC is gesloten van 25 december 2020 tot en met 1 januari 2021. Hierdoor zullen wij in deze periode niet bereikbaar zijn.

Bij het indienen van Assessments in december dient rekening gehouden te worden met langere doorlooptijden in de Quality Assurance (QA). De QA kent een maximale doorlooptijd van vijftien werkdagen. In verband met de sluiting van het kantoor in de laatste week van december, worden deze dagen (25-31 december) niet gezien als werkdagen. Assessments die vanaf 1 december 2020 worden ingediend, worden mogelijk pas in januari 2020 behandeld. Assessments ingediend voor 1 december zullen nog dit jaar terugkoppeling van de QA ontvangen.

Vragen over dit bericht kunnen gesteld worden aan helpdesk@dgbc.nl

Gerelateerd nieuws

Elke opdrachtgever van een BREEAM-NL certificering krijgt een officieel certificaat, wanneer het keurmerk is behaald. Je kunt ook een houten plaquette bestellen.

BREEAM-NL: laat het zien met een plaquette

19 april 2024
Heb je een BREEAM-NL keurmerk behaald, dan wil je dat natuurlijk laten zien. Dat kan met een houten BREEAM-NL...

BREEAM AWARDS 2024

9 april 2024
Na een korte afwezigheid zijn de Internationale BREEAM Awards terug van weggeweest. Op 10 juli 2024 vindt de uitreiking voor toonaangevende...

Nationaal BREEAM Congres 2024 ging Back to the Future

8 april 2024
Van een futuristische supervastgoedvrouw tot ‘super ouderwetse’ en lokale oplossingen, het kwam allemaal voorbij tijdens het Nationaal...