Nieuws

BREEAM-NL In-Use voor Facilitair Managers

Het eigen gebouw is voor veel organisaties een belangrijk visitekaartje van het MVO-beleid. De facilitair manager speelt vaak een sleutelrol bij het optimaliseren van het duurzaam gebruik van een gebouw en het monitoren daarvan. En hier kan de BREEAM-NL In-Use training een essentiële rol bij spelen.

Creëren van draagvlak

De training biedt een introductie op de BREEAM-NL instrumenten. Ook wordt ingegaan op het creëren van draagvlak voor een verduurzamingsstrategie binnen de eigen organisatie. Bouwstenen daarvoor kunnen worden gevonden in onderzoek naar de relatie tussen een duurzaam gebouw en de gezondheid en productiviteit van medewerkers.

In beeld brengen van duurzaamheidsprestaties

BREEAM-NL In-Use is een instrument voor een objectieve nulmeting, maar ook voor het in beeld brengen van verbeterstappen. Hoe werkt dit instrument? Waar te beginnen, met welke tools? Deze training biedt een introductie in dit keurmerk dat wereldwijd het meest wordt gebruikt voor het in beeld brengen van de duurzaamheidsprestaties van een gebouw en haar gebruikers.

De training

Tijdens de training krijgt u de basics van BREEAM-NL In-Use aangereikt en zal een facilitair manager tips en tricks geven op basis van zijn ervaring met het beoordelen van het eigen gebouw.

Kosten: € 465,- (excl. BTW). DGBC participanten ontvangen 25% korting / FMN leden melden zich via de FMN-website aan voor deze training.

Bent u geen lid van FMN? Dan kunt u zich hier aanmelden. 

Gerelateerd nieuws

Tijdschrift mooie pleinen

BREEAM-NL Gebied helpt bij verduurzamen van pleinen

27 januari 2023
De circulaire economie krijgt steeds meer vorm en dat heeft consequenties voor de bouwsector. In het tijdschrift Mooie Pleinen is aandacht...
Hive van Unilever in Wageningen

Gebouw Hive van Unilever krijgt BREEAM-NL score Outstanding

24 januari 2023
Het Unilever Foods Innovation Centre Hive op Wageningen Campus heeft een BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie oplevercertificaat ontvangen met...

Recordaantal BREEAM-NL certificaten in 2022

16 januari 2023
Een jaar eerder verdubbelde het aantal certificaten al, maar 2022 spant de kroon met 1.197 BREEAM-NL certificeringen. Dat is een toename...