Nieuws

BREEAM-NL Congres: Workshop D uitgelicht

BREEAM-NL voor Newbies

Leer aan de hand van deze introductie de basics kennen van BREEAM-NL, hét duurzaamheid meetinstrument van gebouwen en gebieden. Door BREEAM-NL worden partijen uit allerlei facetten van de vastgoedmarkt gestimuleerd om de verduurzaming van de gebouwde omgeving te versnellen. Koplopers in deze transitie zetten BREEAM-NL in voor het bewerkstelligen van hun hoge duurzaamheidambities, waarbij er naast het reduceren van de milieu-impact van de gebouwde omgeving, ook op financieel en op (marketing)technisch vlak rendement wordt behaald. Met BREEAM-NL ben je voorbereid op de toekomst. 

Tijdens deze workshop ontdek je de voordelen van BREEAM-NL voor de verduurzaming van jouw project. Voor welke projecten is BREEAM-NL geschikt? En hoe wordt met BREEAM-NL de duurzaamheid van gebouwen gemeten en beoordeeld? Uiteraard mogen alle algemene vragen over BREEAM-NL ook gesteld worden!

Schrijf je hier in voor de workshop

Gerelateerd nieuws

Elke opdrachtgever van een BREEAM-NL certificering krijgt een officieel certificaat, wanneer het keurmerk is behaald. Je kunt ook een houten plaquette bestellen.

BREEAM-NL: laat het zien met een plaquette

19 april 2024
Heb je een BREEAM-NL keurmerk behaald, dan wil je dat natuurlijk laten zien. Dat kan met een houten BREEAM-NL...

BREEAM AWARDS 2024

9 april 2024
Na een korte afwezigheid zijn de Internationale BREEAM Awards terug van weggeweest. Op 10 juli 2024 vindt de uitreiking voor toonaangevende...

Nationaal BREEAM Congres 2024 ging Back to the Future

8 april 2024
Van een futuristische supervastgoedvrouw tot ‘super ouderwetse’ en lokale oplossingen, het kwam allemaal voorbij tijdens het Nationaal...