Voormalig bestuurslid DGBC Derk Welling genomineerd voor BREEAM Awards

13 februari 2020

Derk Welling van APG is genomineerd voor een prestigieuze BREEAM Award. De co-founder van DGBC is de enige Nederlandse kanshebber in de categorie GRESB/BREEAM Award – Individual Leadership. In 2019 was hij ook genomineerd, maar greep hij net naast een prijs.

Deze prijs wordt uitgereikt aan de persoon die in het afgelopen jaar leiderschap heeft getoond op het gebied van duurzame ontwikkeling en uitblinkt in verantwoorde investeringen in onroerend goed. De uiteindelijke winnaar wordt bepaald door een publieke stemming. De uitslag wordt bekendgemaakt tijdens de BREEAM Awards-ceremonie in het Hilton London Bankside Hotel op maandag 2 maart 2020. Wil jij dat Welling met deze felbegeerde prijs naar huis gaat? Breng dan hier je stem uit.

Welling stond als een van de co-founders aan de wieg van Dutch Green Building Council en was geruime tijd bestuurslid, maar na tien dynamische jaren zei hij de maatschappelijke organisatie in 2018 vaarwel. Vrijwel parallel met zijn vertrek bij DGBC verliet hij ook REDEVCO om bij APG Asset Management aan de slag te gaan.

Foto: Derk Welling (l) met Rutger Schuur (voorzitter DGBC-berstuur)