Nationaal BREEAM Congres

08 januari 2018

Op dinsdag 20 maart 2018 zal voor de tweede keer het Nationaal BREEAM Congres plaats vinden in Rotterdam. Dit jaarlijks terugkerende evenement is toegankelijk voor iedereen die meer wil weten over BREEAM-NL. Het thema van het congres is: Circulariteit meetbaar maken. 

Toonaangevende keynotes over het effect van verduurzaming op waarde en inspirerende voorbeelden uit de praktijk zijn onderdeel van het programma. Het congres is zowel interessant voor mensen die nog weinig weten over het BREEAM-NL keurmerk, als voor BREEAM-NL Experts. 

Deelnemen

Er is plaats voor maximaal 350 deelnemers. Deelnemen aan dit congres kost 349 euro (voor DGBC Participanten 261,75 euro). BREEAM-NL Experts die dit congres bijwonen, voldoen hiermee aan hun jaarlijkse educatieverplichting.

Meldt u zich vóór 1 februari 2018 al aan, dan ontvangt u 10% korting.

Inschrijven

Sponsor worden?

Het is mogelijk om het Nationaal BREEAM Congres te sponsoren. U heeft hiermee de mogelijkheid om uw organisatie extra te profileren. Hiervoor hebben wij een interessant en financieel aantrekkelijk sponsorvoorstel opgesteld. Let op: we hebben slechts 10 sponsorpakketten beschikbaar. Sponsoring is enkel mogelijk voor DGBC Participanten. Klik hier voor het voorstel.

Vragen?

Mocht u vragen hebben over dit congres, dan kunt u mailen naar academy@dgbc.nl.