BREEAM In-Use International consultatie

09 augustus 2019

De internationale versie van BREEAM In-Use is tot 30 augustus in consultatie. Omdat deze versie de voorloper is van de Nederlandse versie die eind volgend jaar uitkomt, willen wij ook Nederlandse partijen oproepen om feedback te geven op de beoordelingsrichtlijn van BREEAM In-Use International.

Internationele versie

Doordat ‘onze’ Nederlandse BREEAM-NL In-Use wordt geharmoniseerd met deze internationale versie, is het ook voor Nederlandse partijen belangrijk dat de kwaliteit van de internationale versie goed is. DGBC is hier samen met de Adviesgroep In-Use al geruime tijd mee bezig op basis van eerdere versies, maar nu kunnen ook andere partijen de gedeelde versies lezen. We nodigen ook jou uit om dit te doen en feedback te sturen. Dit kan door feedback naar de BRE te sturen (hoe dat moet, lees je op de speciale website) en door ons (helpdesk@dgbc.nl) in de cc te zetten. Op die manier krijgen wij ook zicht op de gevraagde verbeterpunten.

Documenten inzien

De documenten die ter consultatie zijn gebracht zijn hier te lezen. Bij vragen of voor meer informatie kan je contact opnemen met Thomas Metz of Peter Gabriels.

30 oktober zal BRE deze versie lanceren, de lancering van de Nederlandse BREEAM-NL In-Use versie volgt vervolgens in 2020.