BREEAM-NL Supporters

Marktpartijen spelen een grote rol in adoptie en de bekendheid van het BREEAM-NL keurmerk in Nederland. Sinds 2019 is het voor organisaties mogelijk om BREEAM-NL supporter te worden. Supporters zijn koplopers in het gebruik van het keurmerk. En dus koploper in duurzaamheid in de gebouwde omgeving. BREEAM-NL Supporters ontvangen het BREEAM-NL Supporterspakket.

Bekijk de mogelijkheden om ook supporter te worden. Net als deze organisaties.

Wie zijn BREEAM-NL Supporters

CFP Green Buildings

"Het aanpakken van de energieproblematiek in gebouwen is een eerste stap naar een circulaire economie. Wat BREEAM zo sterk maakt, is dat er integraal wordt gekeken naar de duurzaamheid van een gebouw. Daarbij is er oog voor langdurig toekomstig gebruik, waarbij ook het gezondheidsaspect van de gebruiker en omgeving in acht wordt genomen. BREEAM is op dit moment het enige duurzaamheidskeurmerk met die benadering. Op die manier kunnen wereldwijd miljoenen gebouwen worden gekeurd. En daarom zijn wij ook dit jaar weer BREEAM Supporter."

https://www.dgbc.nl/partner/cfp-green-buildings-26

Master Builders Solutions

"Bijdragen aan een beter klimaat, dat is waar wij voor gaan. Master Builders Solutions werkt continu aan het verduurzamen van zijn producten voor de bouwsector. Zo leveren onze hulpstoffen voor beton een lagere CO₂-footprint van de betonconstructie waardoor deze een langere levenscyclus kent. Onze polyurethaan gietvloersystemen hebben we zodanig verduurzaamd dat ze voor een betere binnenluchtkwaliteit zorgen. Zij werden dan ook als A+ geclassificeerd in de Green Guide van de BRE. BREEAM maakt de duurzaamheidsprestaties van gebouwen transparent. Wij zijn blij dat we hieraan kunnen bijdragen en kiezen dan ook voluit voor het BREEAM- partnerschap."


Milieu Service Nederland

"BREEAM daagt Milieu Service Nederland continu uit om onze prestaties verder te verbeteren en te innoveren op het gebied van Zero Waste en Zero Emission. Om te voldoen aan de jaarlijkse bewijslast zijn onze afvalstoffenrapportages uiteraard BREEAM-proof! Milieu Service Nederland heeft vier accountmanagers in dienst die een BREEAM-NL Expert In-Use training hebben afgerond. Deze accountmanagers kunnen dankzij hun BREEAM-kennis een gedegen en duurzaam afvaladvies geven, wat voor de klant een hogere BREEAM duurzaamheidsscore oplevert." 
Hydro Building Systems - WICONA

"WICONA is onderdeel van het wereldwijde aluminiumbedrijf Hydro. WICONA heeft al jaren een leidersrol in duurzame certificering en draagt met haar innovatieve producten en oplossingen bij tot duurzaam en toekomstgericht bouwen. Vandaag beschikken alle draairaam-, deur- en geveloplossingen over het C2C zilver certificaat. Meteen een aanvulling voor de bekende bouwcertificaten (WELL, DGNB, LEED, BREEAM, enz.), waarbij de criteria van het product bijdragen aan het volledige gebouw. De duurzaamheidsstrategie van ons projectmerk WICONA sluit perfect aan bij het gedachtengoed van BREEAM-NL."

Vragen of opmerkingen?

Neem contact op met:

Fredericke Reijerkerk

Fredericke Reijerkerk